Reviews

Based on 126 reviews
66%
(83)
25%
(31)
6%
(7)
4%
(5)
0%
(0)

De er gitt som gave og ikke ennå i bruk men mottaker ble meget glad for gaven.

Extreme Falcon 2p 4 sesongs telt - 3.2kg

Ut fra bildet å dømme er ikke dette vær for å bruke stormmattene. Stormmatter er til for å bruke i Storm eller MYE vind å snødreve, over tregrensen,rull opp stormmattene å prøv igjen:) å se til at teltet står med stram duk , da renner evt kondens ned langs duken plassen for drypp . Har selv vært på tur i en uke i regn uten en dråpe inni, å som sakt , stommatter heter stormmatter pga di brukes kun i dette været, blåser det stikker å strå ute får du godt gjennomtrekk fra ventiler, men i tett skog som her bør absolutt stormmattene rulles opp for å unngå kondens:) å teltet bør så stramt . Disse tingene betyr Alt for å få en behagelig natt/nettet. Bruker selv kun stormmatter når det virkelig er behov ,dvs over tregrensen når snø blåser inn i teltet, i tett skog og regnvær bør disse være oppe, heller bruk di på den siden vinden kommer fra å la di andre være oppe😊

Extreme Falcon 2p 4 sesongs telt - 3.2kg

Lettopsatt

Lett å sette opp. Veldig lett og fin pakkstørrelse. Virker solid lager

Liggeunderlag

Har dessverre ikke fått prøvd den ennå annet enn å blåse den opp og å pakke den sammen igjen. Utrolig lett å blåse opp og pakke ned igjen. Veier nesten ingenting og tar lite plass. Håper ennå på at det blir anledning til bruk før jul, men akkurat nå er det vanskelig å si noe om liggeopplevelsen. Gir likevel full pott for dette har jeg stor tro på

Godt fornøyd

Puten fungerer mye bedre enn den puten jeg tidligere har laget av en sammenkrøllet jakke. Jeg synes den er best uten for mye luft, og St jeg har noe rundt den (fleece genser) som gir mindre lyd og skli.

Lett å sette opp

Lett enkelt telt å sette opp. Den ene pålen var litt bøyd så det var surt. Ellers upåklagelig

Vik 1 p

Ser greit ut. Lite og nett. Veier inn på nesten 1.3kg m footprint og plugger. Enkelt å sette opp. Lufting i taket styres fra utsiden. Ikke prøvd ute enda.

Meget bra

Veldig fornøyd med teltet

Komfortløft

Brukt ei uke på hv øvelse.
Turte ikke å legge det rett på bakken pga at jeg frykter punktering.
Men oppå det utleverte skumgummiunderlaget ble det mye bedre .
Litt glatt så det kan skli litt unna i løpet av natta. Tar ingen plass i sekken når det er komprimert og sammenrullet.
Anbefales

Perfekt

Lett pute med god komfort. Smart trykk knapp ventil. Har gitt den i gave til de som har alt, bare gode tilbakemeldinger.

Eggkasse sammenleggbar liggeunderlag

Ser gjennomgående bra ut

Har fått satt opp telte, å tatt en titt på det.
Positivt overrasket over kvaliteten i forhold til pris. Skal skrive mye mer her nå jeg har fått testet teltet på fjellet noen turer

Opalus 4p - 3.6kg

Snabb leverans

Mye valuta for pengene

Brukte teltet i ca 10 overnattinger i Femundsmarka. Teltet er vanntett, lett, rimelig, og tåler kraftig vind. Der slutter de gode sidene. Resten er lite å skryte av: dårlig finish / design på detaljer (borrelås som skal holde mini stangen bakerst er en vits. Hemper for å henge opprullet dør er for trange. Kroken under taket er sydd innerst i hjørnet og kan nesten ikke nåes. Luftingen funker, men er ikke tilstrekkelig for å unngå kondens. Da teltet er veldig liten, må en i blant ligge musestille for å ikke komme bort i våte vegger. Er selv 1.70 cm, tynn, og det gikk akkurat. Er du over 185, og / eller bred, er ikke dette teltet for deg. Videre er klipping / design noe mangelfull: som om geometrien ikke stemmer: uansett hvordan du setter opp, blir det slakk ett eller annet sted. Krevende å sette opp stramt og vindstabilt. Front døren burde hatt en plugg feste i midten. Men: tross alle disse manglene, er dette et superlett vanntett og uhørt billig telt! Absolutt verdt pengene om du er gramjeger, men ikke det gøyeste i bruk. En fordel til: kan brukes som bivuak, dvs kan brukes som vanntett ytterpose med myggnetting, uten å måtte settes opp.

Mye for pengene

Har sovet 4 netter i teltet til nå, og er fornøyd. Finnes mange muligheter for å stramme opp både inner og yttertelt. Liker godt at man kan dele opp teltet og kun bruke innertelt, kun yttertelt eller bruke medfølgende footprint og bruke yttertelt som en tarp. Mange muligheter for å sette opp dette teltet. Perfekt for 1 person + bagasje. God plass til sko, stormkjøkken ++ i yttertelt, men noe trangt om all bagasjen havner der, da det kun er 1 inngang i teltet.
Generelt mye telt for pengene.

Verdt pengene

God og varm pose. Naturhike er veldig sjenerøse med temperaturspesifikasjonene, så regner ikke med at den holder varmen ned mot 10 minus, men som en høst og mild vinter-pose er den ypperlig. Jeg er 184 og har god plass. Den lar seg lett komprimere.
Lukter litt fjøs, men sånn er det vel med tynt stoff og andedun.

God takøyde og enkelt å sette opp!

Har kun forsøkt å sette opp teltet, har ikke brukt det på tur enda. Var veldig enkelt å sette opp og liker at en kan sitte oppreist, fremfor at teltet er lavt og gir vond rygg over tid.

Bra tält. Använt 4 nätter. Tålt regn. Gott om plats.

Suverent telt!

Jeg så lenge etter et rimelig telt som var lett, romslig og robust. Etter mye vurdering frem og tilbake endte jeg på CloudUp 3 med stormmatter (2019 modell). Dette er noe jeg ikke angrer på. Jeg har nylig vært på en 4 dagers fjelltur med bl.a det heftigste regnværet jeg har opplevd til fjells. Jeg brukte footprinten som fulgte med, og det angrer jeg ikke på. Teltet trakk ikke en dråpe med vann, og holdt seg 100% tett hele turen. Opplevde også at det blåste stiv kuling, men teltet taklet dette med glans. Bardunene er plassert slik at duken kan strammes såpass godt opp at den ikke blafrer selv med ganske sterk vind. Dette gjør at man ikke irriterer seg over bråket som dette normalt lager.
Jeg må si at jeg er overrasket over kvaliteten på dette teltet. Spesielt med tanke på vekten.
Dette teltet passer perfekt for 2 personer på både korte og lengre fjellturer. Det er stort nok til å få plass til all bagasje inni teltet, pluss to stk long/wide liggeunderlag. Jeg vil forøvrig tro at det går greit med 3 personer også, men da må sekkene ligge igjen utenfor.
Jeg vil si at dette teltet fint kan måle seg med telt som er minst 3-4 ganger så dyre på alle mulige måter.
Uten tvil terningkast 6 fra meg!

Fantastisk telt!

Kjøpte teltet våren 2019 og har brukt det myee siden! har brukt det sååsi overalt og er veldig fornøyd med det! Det tar lite plass, enkelt å montere samt. pakke sammen!

Lett og god kvalitet! :-)

Supert telt. God kvalitet, lett, enkelt oppsett, og stabilt. Anbefales!

Nydelig

For et fantastisk godt liggeunderlag! Masse plass, og himmelsk å ligge på. Lett å pakke både opp og ned. Men den "pumpa" som følger med, ikke nødvendig! Du bruker halve tiden på å blåse det opp selv.