Reviews

Based on 375 reviews
68%
(254)
21%
(79)
6%
(24)
4%
(14)
1%
(4)
Holder ikke tett

Meget godt liggunderlag å ligge på. Dessverre går halvparten av luften ut i løpet av natten. Uavhengig av måten den blåses opp på.

Himmel 3p

Meget fint og lett telt..

M
Mongar 2 -1.7 kg
Malin Foss
Supert!

Teltet var kjempelett å sette opp, god plass og veldig anvendelig. Ble sendt fra lager samme dag som jeg bestilte det☺️

S
Star River 2p - 1.8kg
Steinar Ittelin
Bra valuta for pengene

Kjapp levering. Har overnattet en regnfull natt i teltet. Fungerte bra, tørt inne på morgenen. God plass til 1 person og sekk. Godt kjøp til den prisen.

Bernestol?

Er du over 160 cm er ikke denne stolen for deg. Det går an for en voksen under 180 cm å sitte på, men godt er det ikke, og rygstøtten er direkte vond. Billig og lett, ellers hadde blitt 1 stjerne

NatureHike CloudUp 2

Etter at jeg la inn bestilling så kom teltet etter bare noe få dager. Overraskende hvor raskt Pakklett fikk sendt/levert pakken. Ihertfall forsendelsen er så langt imponerende.

Dun quilt

Denne dundynen er veldig lett og alsidig, men ikke så liten sammenpakket som en kunne håpe. Kjøpte den til 3 små huner som jeg har med på tur og som det ikke er plass til i min sovepose. Til det fungerte den perfekt, både i dag camp ute og i teltet on natta.

Stol

Stolen er alt for liten til en voksen egner seg til et barn i 5-7 års alderen

Veldig fornøyd

Rask levering. Fornøyd med produktet

J
Moon stol - YL05 1.1kg
Jørn Pedersen

Liten og fin stol..

E
Star River 2p - 1.8kg
Elin Margrete Dyrlie

Var litt dårlig i sømmeme på yttertelt , revna ved første bruk . 😩

Ø
Cloud Atlas Tarp - 330g
Øyvind Solberg

Cloud Atlas Tarp - 330g

P
3FUL Lanshan 2 - 1.1kg
Per Kristian Sjøenden
Veldig bra telt for en person.

Veldig bra og romslig telt.
Har testet teltet i mye vind og det holdt overraskende bra.
Kommer til å bruke dette teltet mye fremover.

G
Lanshan 1p - 900g
Geir Henning Hollup
Lanshan 1p lett og funksjonelt

Lanshan 1p imponerer med sin lave vekt og gode bruksegenskaper. Lett å sette opp og krever liten plass. Så er det akkurat rommelig nok, holder regn, mygg og vinden ute. Innvendig volum er lite og derfor noe mer kondens enn i et større telt naturligvis. Men ikke problematisk. Når jeg velger et så lett og kompakt telt godtar jeg litt mindre plass og komfort i bytte mot svært lav vekt og pakkevolum. Ekstra bardunfester gjør at det takler friske værforhold. Fordel å ta med et par plugger ekstra. Impregnerte sømmene og det var fort gjort. Alt i alt godt fornøyd med et så prisgunstig telt.

Svært fornøyd som nybegynner.

Kjempe fornøyd med teltet mitt ! Jeg var veldig spent siden jeg aldri har satt opp ett telt alene, dette gikk over all forventning, hadde to fornøyde barn og en hund. Likte spesielt att hvis man ikke la over den øverste duken, så kunne man nyte åpen himmel med myggnetting.

Moon stol - YL08 900g

Fornøyd med varen. Lett å montere, og virker solid til tross for lav vekt. God å sitte i. Anbefales!

Mye for pengene

Har brukt teltet i sommer og er kjempefornøyd. Har telt med stormmatter, og det fungerte fint når det ble regn og vind på hardangervidda. Dette teltet kan anbefales. God plass til 1. pers med utstyr, men vil nok også fungere godt til to som er glad i hverandre:)

T
Oppblåsbar pute
Tove Lise Wagenius
Sittepute

Helt topp til mitt bruk. Hard tofte i båten uten

S
Star River 2p - 1.8kg
Sven Borger Fiedler
Knalltelt - og anbefaler å utvide med ekstra vestibule

Ikke noe å lure på dette teltet. Som MSR til kun momsprisen. Hauger med testvideoer på YouTube. Tørt inne som Sahara etter styrtregn. Kvalitet i sømmer. 20 D er solid ytterduk. Anbefaler ekstra vestibyle som man kan ta med hvis man ikke skal gå langt eller veie grammene. Eller fordele vekten på to. Teltet blir kjempestort. 7 cm bredere innertelt enn Mongar.

E
Mongar 2 -1.7 kg
Elisabeth Redse
Lett og praktisk telt

Lett å sette opp og ta ned igjen, ikke vanskelig å skjønne hvordan det skal gjøres. God plass inne i teltet, og det veier lite ifht de fleste andre telt i samme størrelse så det er lett å få med seg. Deilig å kunne velge utsikt og ekstra lufting med å kun lukke innerteltet og la ytteråpningen stå oppe, eller å lukke helt igjen alt etter behov og vær. Veldig fornøyd!

Altfor kald

J
CloudUp 3 - 1.8kg
Jarl Evensen
Supert sommertelt

Teltet føles å være av høy kvalitet og veier nesten ikke en dritt for størrelsen. Står støtt i vinden og er lett å bardunere så det blir helt stramt. Vi var 2 pluss en hund på Hardangervidda i sommer og teltet var helt perfekt. Er noe liten plass å sitte inni da innerteltets vegger skrår ganske kraftig innover. Er også ganske luftig, bra når det er varmt, men slitsomt hvis det blir kaldt.

Naturehike spire

Har hvert 5 netter i dette teltet nå og stor fornøyd! Masse plass for 1 stk med hund! Og ikke minst helt magisk for gramjakterne , lite pakkvolum og meget lett telt. Pluss det ser meget bra ut synes jeg 😁

J
CloudUp 3 - 1.8kg
Johanne M.M.
Knallbra telt!

Jeg er veldig fornøyd med dette teltet. Det er enkelt å sette opp alene og det tåler masse regn uten å bli vått og uten at det kommer kondens på innsiden. Teltet passer best til to personer, med tre personer må man eventuelt ha bagasje på utsiden. Det er også veldig behagelig at man kan sitte oppreist i teltet.

God komfort

Deilig å sove med et liggeunderlag som dekker hele teltets bredde (2-manstelt), selv alene. God komfort, men litt skuffet over at den ikke isolerer bedre. Lett tatt i betraktning størrelsen. Noen problematisk å få ut all luft for å komprimere. Fornøyd med kjøpet