Reviews

Based on 388 reviews
67%
(261)
22%
(84)
6%
(24)
4%
(15)
1%
(4)
Supert telt

Har nå brukt teltet på 20-25 døgn på vidde og skogsturer de siste 2 åra. Kjempefornøyd. Bruker det helst alene da det ikke er plass til sekker innendørs om det blir nedbør og man er 2 personer. Er en eller 2 av kidsa med så tar vi som regel ett større telt. Savner ett fortelt å lage mat i men det er ikke teltet sin feil. Flott lettvekststelt som funker bra på turer. Spesielt i forhold til pris. Raskt å montere og har vært holdbart.

B
CloudUp 3 med stormmatter - 1.9kg
Bjarne Magnar Stensheim

Veldig bra

C
Tiny pumpe - 80g
Caroline McCarthy
Bare en klage

Fantastisk liten pumpe og lampe. Eneste klage er at de delene man kobler til den er ikke veldig sikkery festet og detter av litt.

Den fungerte utmerket for meg og kjerringa på stuegulvet😉 gleder oss til å prøve den ute til sommeren🤩

T
Star River 2p - 1.8kg
Theodor bang Linaae
Star river 2p med stormskjørt - mange bruksområder for pengene

Første jeg tenkte når jeg pakka opp dette teltet, var at det kan umulig være redningen i dette været her - 18 blå, snø og vind. Til min overraskelse var teltet oppe og klar til bruk uten bruksanvisning eller tidligere erfaring med montering på drøye 5 minutter.

Jeg la merke til at stormskjørtet var litt i korteste laget for å kunne spa på snø - snøen ville ikke legge seg på skjørtet, men gjørde likevel nytte for seg ved å dekke ned til bakken så ikke snøen nådde frem til innerteltet.

Innerteltet er ca 60% netting fra topp og nedover, noe som jeg synes er litt i drøyeste laget da jeg foretrekker at innerteltet skal ha en egen luke for å kunne lufte. Dette merket jeg svært lite til da ytterduken med stormskjørtet holdt vinden ute, men hadde vært en mer isolerende effekt uten nettingen på innerteltet.

Ble veldig fornøyd da det til min overraskelse fulgte med duk til å ha under teltet, dette gjorde at det ikke ble noe fukt under liggeunderlaget mitt og at det var lett å holde underlaget snøfritt under montering.

Pakking av teltet gikk like bra som monteringen, her har jeg ingenting å utsette på.

+ Oppsummert er dette et telt du kan bruke alle årstider, men i de værste vinterforholdene kan de virke kjipt og nakent.
+ Prisen tatt i betraktning så får du masse turglede for penga dine, tror du skal lete lenge etter noe som kan matche.
+ Lett montering med fargekoder på detaljer som gjør at du kan bruke mer energi på andre ting.
- Stormskjørtene er litt for korte.
- For mye av innerteltet er laget av netting.

L
CloudUp 2 - 1.3kg
Lene Klevwn
Cloud up 2

Teltet holdt seg tørt og fint i kraftig regnvær, ikke kondens inne i teltet. Sto fint imot vinden. Savner mønesnor og lomme. Litt kort telt for lange personer

Allround

Denne er med på camping, mc, fiske og mere. Perfekt stol for meg.(187cm/92kg)

Litt kort

Jag kjøpte dette for att bruke når gradestokken kom ned rundt 0. Mitt største problem er att det er for kort for bunnduken. Teltstengene må gå i en mye større bue enn normalt vilket gjør att teltet blir kortere enn det pleier. For meg som allerede er i lengste laget for teltet som det er men det vanlige innerteltet blev det for kort og resulterte i en våt sovepose ved føttene.

L
CloudUp 3 - 1.8kg
Lena Fossen
976 96 928

Elsker dette teltet! Lett å bære, enkelt å sette opp. MEN: det er meget luftig noe som gir lite eller ingen kondens, men også trekk i kulde og vind. Tips fra meg er å ha med et par presenningsklips med korte snorer og ekstra plugger for å stramme opp ekstra der det trengs, da det også kan forstyrre nattesøvnen med en skarp lyd fra blafrende duk. Bruker det til meg og hunden. Fint at det krever liten plass og kan settes opp i relativt ulendt terreng. Anbefales ikke til kuldegrader.

Teltet er så lett. Lett å pakke, lett å bære, lett å sette opp. Jeg har termoser som er tyngre!

Telt i "toppklassen" til den prisen!

Enkelt og solid telt til tøffe turer, tåler mye! Til prisen så er dette sansynligvis mest for pengene i forhold til velkjente konkurrenter som koster femsifrede beløp. Det ser ikke bare bra ut, men det føles skikkelig bra også! God plass til 2 stk, 3 går om man har lite oppakning eller om det kan ligge ute i pulk/under tarp eller lignende. God lufting om man stropper opp en del av stormmattene. Ingen problemer med kondens og stoffet på innerteltet har god avstand til ytterduken. Solid bunnduk som tåler røft underlag! Tåler godt med vind og blafrer ikke mye slik mange andre telt gjør, konstruksjonen gjør at duken blir stram og fin selv på ujevnt underlag. En person setter dette opp alene på 10 minutter selv med 10 tommeltotter. Eneste som kan trekke litt ned er vekt når man er på lange fotturer, men skal man ha noe som holder så må man inngå noen kompomisser med seg selv. Teltposen kunne godt hatt flere muligheter for komprimering av duken men det løses evnt greit med noen ekstra stropper i sekken. Tipp topp tommel opp - Jeg kommer ALDRI til å bruke femsifrede beløp på dyre merkevaretelt etter å ha prøvd dette. Og Pakklett sender teltet raskt og smertefritt. Tommel opp der også :)

O
CloudUp 3 med stormmatter - 1.9kg
Odd Einar Kvamme Forberg

👍

Holder ikke tett

Meget godt liggunderlag å ligge på. Dessverre går halvparten av luften ut i løpet av natten. Uavhengig av måten den blåses opp på.

Himmel 3p

Meget fint og lett telt..

M
Mongar 2 -1.7 kg
Malin Foss
Supert!

Teltet var kjempelett å sette opp, god plass og veldig anvendelig. Ble sendt fra lager samme dag som jeg bestilte det☺️

S
Star River 2p - 1.8kg
Steinar Ittelin
Bra valuta for pengene

Kjapp levering. Har overnattet en regnfull natt i teltet. Fungerte bra, tørt inne på morgenen. God plass til 1 person og sekk. Godt kjøp til den prisen.

Bernestol?

Er du over 160 cm er ikke denne stolen for deg. Det går an for en voksen under 180 cm å sitte på, men godt er det ikke, og rygstøtten er direkte vond. Billig og lett, ellers hadde blitt 1 stjerne

NatureHike CloudUp 2

Etter at jeg la inn bestilling så kom teltet etter bare noe få dager. Overraskende hvor raskt Pakklett fikk sendt/levert pakken. Ihertfall forsendelsen er så langt imponerende.

Dun quilt

Denne dundynen er veldig lett og alsidig, men ikke så liten sammenpakket som en kunne håpe. Kjøpte den til 3 små huner som jeg har med på tur og som det ikke er plass til i min sovepose. Til det fungerte den perfekt, både i dag camp ute og i teltet on natta.

Stol

Stolen er alt for liten til en voksen egner seg til et barn i 5-7 års alderen

Veldig fornøyd

Rask levering. Fornøyd med produktet

J
Moon stol - YL05 1.1kg
Jørn Pedersen

Liten og fin stol..

E
Star River 2p - 1.8kg
Elin Margrete Dyrlie

Var litt dårlig i sømmeme på yttertelt , revna ved første bruk . 😩

Ø
Cloud Atlas Tarp - 330g
Øyvind Solberg

Cloud Atlas Tarp - 330g