Reviews

Based on 479 reviews
69%
(329)
20%
(98)
5%
(25)
4%
(17)
2%
(10)
J
CloudUp 2 - 1.3kg
Jarle Ropstad
Bra førsteinntrykk

Har bare sovet teltet en natt.
Det gir inntrykk av god byggekvalitet og det er intuitivt og raskt å sette opp. Teltet er akkurat langt nok for meg som er 189cm. Hvis man er lengre enn dette går det muligens fint ved å legge seg litt diagonalt.
Veldig mye telt for pengene.

D
Himmel 3p 15D - 2.2kg
Daniel Masvik
Bra telt

Enkelt og sette opp. Overaskende stor takhøyde. Noe som er svært behagelig når man er litt stiv i kroppen etter å gått langt. 3sesong perfekt ☺️

Svært godt telt

Har hatt dette teltet i rundt tre år nå og er svært fornøyd. Eneste teltet jeg bruker for uten om lavvo turer på vinteren. Har holdt meg tørr selv på lengre turer hvor det har regnet over flere dager, hvor teltet har blitt pakket sammen hver dag. Tørker også fort om man åpner det på grunn av den lette og luftige konstruksjonen. Settes enkelt opp på under fem minutter når man får rutine på det. Perfekt for en person med bagasje og hund. Er for lite for to personer om man skal ha bagasjen i teltet. Er god takhøyde i forhold til andre lettvektstelt, som gjør det mulig å bevege seg uten komme borti duken. Er enkelt å flytte rundt på teltet når det er satt opp, så man enkelt kan teste ut hvor det er best å plassere det der hvor det er ulendt terreng. Tror ikke man får noe bedre telt i denne prisklassen.

Var for øvrig en produksjonsfeil på teltstangen da jeg mottok teltet, men fikk ny av pakklett.no samme dag som jeg meldte fra om feilen. Topp kundeservice.

Vurderes til sommeren.

CloudUp 2 - 1.3kg

Moon stol - YL08 900g

Bra telt. Enkelt å sette opp

Mye lys i en liten lykt MEN

Mye lys i en liten lykt, men denne blir ekstremt varm om man bruker den over lengre tid. Kun egnet til korttids bruk. Kjøpte for å ha med på lengre turer hvor vekt er viktig men denne blir nok igjen hjemme dessverre.

Liten grei brenner. Fin å ha liggende i sekken som backup.

Funker

Flott telt, veldig lett å sette opp og gjør akkurat det den skal.

I
CloudUp 3 - 1.8kg
Ingrid Halsan

Produktet var veldig fint, lett å bære, lett å sette opp! Elsker mitt nye telt

B
CloudUp 2 - 1.3kg
Bjørn Erik Egeland
Mye telt for pengene

Lett å bære, enkelt å sette opp. Fleksibelt med at du kn bruke innertelt alene eller yttertelt alene.
Jeg er svært fornøyd sålangt. Har ikke fått testet teltet i regn og uvær.

Produktet er fint.men pakningen eller ytterste plast var skåret opp.

Å få pakken slik var ikke noe greit.

M
Mongar 2 -1.7 kg
Marie Mortensen

Veldig enkelt telt å sette opp og pakke ned igjen. Lett vekt og tar ikke opp stor plass. Anbefales!

Super kundeservice.

Teltet er supert. Lett å sette opp. Luftig og behagelig. Utrolig bra kundeservice.

R
Star River 2p - 1.8kg
Roar Martin Andresen

Star River 2p - 1.8kg

Gear shed

Looks good easy to install however light weight and packs small I will update the review once tested this out in the hills

Minor points: first impression is the zipper is a l little stiff however it Maybe it will be good once used a couple of times also i dont think it would stand up to strong winds.

Shame they don’t have it in different colors it Comes with pegs but doesn’t come with any guy ropes.

Pictures are a quick set up on the drive as my grass is wet and didn’t want wet grass on the inside of my new tent 🏕 happy camping

CloudUp2

Veldig fornøyd med teltet. Lett å bære. Tar liten plass i sekken. Enkelt å sette opp. Satt det opp første gang i mørket, med hodelykt, uten problem. God plass til 1 + sekk.

B
Moon stol - YL05 1.1kg
Bjørn Bergflødt
Fornøyd.

Meget fornøyd med stolene. Har faktisk begynt å bruke dem hjemme også.

Fikk en mandagsutgave av brenneren først, men fikk ny tilsendt, og den virker supert. Størrelsen er helt super. 👌🏻😊 Veldig rask og god service hos Pakklett. 😊

V
CloudUp 2 - 1.3kg
Vinjar Skogheim
Cloudup 2

Lett telt som er supert å dra på tur i villmarken med og er lett å sette opp. Litt kronglete å sette opp vist det er vind i lufta, ellers bra. Trangt for 2 pers, men for en mann og hund var det knall.

Bra telt, fornøyd, men .....

Lett, utrolig romslig, digger det teltet, men sliter litt med å få det til å stå bra i sterk vind. Har gjort noen forandringer, flere barduner, flere plugger. Setter det opp med den ene åpningen mot vinden, senker teltet der til 110-115, mens jeg setter den andre staven 5 cm høyere. Bruker i tillegg en ekstra plugg direkte i løkkene nederst ved glidelåsen (mot vinden). Ved vindstille bruker jeg begge stavene på 125.

Brukes ofte

Liker det men pleier å bruke eit serveringsbrett på bordet til drikkeglass og flasker da bordplate er av stoff med en metallplate tredd igjennom. Ergo kan glass og flaske velte eller vingle. Det går også å kjøpe flere bord og feste de sammen med stropp montert i hver ende av bordplate, da får du langbord.

Veldig fornøyd

Flott underlag. Lett, godt å ligge på, virker solid. Mitt nr én 3-sesongs underlag.

L
Moon stol - YL05 1.1kg
Lars Faksvåg
Alurør sprukket

Etter kort tids bruk hørte jeg en lyd og fant ut at rør i nedre del av stolen hadde sprukket. Ber om at dere kommer tilbake og etterspør bilde tatt - anser saken for å være reklamasjon.