Reviews

Based on 277 reviews
68%
(188)
23%
(64)
5%
(15)
4%
(10)
0%
(0)
Kjempe overrasket!

Nettopp kjøpt dette telt, mitt livs første tipitelt. Tok 2 dager fra bestilling til jeg kunne hente det.

De siste to nettene i Bergen var preget av storm og masse, masse regn. Sjekk vær 19. - 21. 02. Så vet du hva jeg snakker om. Teltet er ikke bare 100% tett, også stormen med kast opp til 65km/h gjorde ingen skade i det hele tatt. Satt det opp på 10 min, tok det ned på 5.

Null kondens. Teltet er laget slik at jeg ikke kan tenke meg at det er mulig med kondens i det hele tatt.

Sømmene er perfekt! Lyste med lommelykt for å finne noe ved kvaliteten jeg kan klage på, men nope, nix, ingenting! Glidelåsen går kjempe lett.

Er sikker på at teltet funker bra i snø også, siden det er mulig å "trekke ned" sideveggene nesten helt til bakken. Det gjorde også at stormen ikke blåste rett inn.

Negativ er at jeg trodde at plassen var nok for meg med knapt 2m lang kropp, men med 15cm madrass kom jeg såpass høyt opp at jeg toucher innerteltet med både føttene og hode. Men med bare liggeunderlag går det bra.
Med regn og storm blir inngangspartiet kjempe våt når man åpner det for å gå inn og ut. Lå ned et lite håndklær, så gikk det bra.

Jeg må virkelig si at jeg er super fornøyd med teltet. Og kjempe overrasket over forhold mellom kvalitet og pris, men jeg hadde inntil nå ikke erfaring med ultralight. Ganske rart å bære et så stort telt og så veier det "ingenting"

Veldig bra brenner

Tenner lett, god varme og stødig

Kjempefornøyd

Både service fra pakklett og produktet svarte helt til forventningene. 😊👍

Fint telt!

Kun fått brukt det en gang til nå, jeg bare har hatt teltet i drøyt halvannen uke.
Men super lett telt. Lar seg enkelt sette opp og taes ned. Fin plass til 2 stk. Ventilasjon oppleves som god. Gleder meg til å bruke det mer!

God plass og enkelt oppsett.

Suverent

Fantastisk telt!

Brukt teltet mye gjennom to sesonger. Stått i både regn og sterk vind. Veldig kjekt med to utganger for lufting på sommeren, samt muligheten for å ta av ytterduk for å få med deg solnedgangen og -oppgangen 🤩 Veldig lett og enkelt telt å sette opp. Fungerer fint til 2 personer, luksus for 1. Helt klart et av mine beste kjøp👌🏼

Kondensasjon

Hadde brukt teltet i cirka 11-12 dager på kajakktur fra Kristiansand til Oslo og på lengre sykkeltur. Det var prøvd under skykkelig hard regn. Kan si at det klarer å komme litt vann inn i teltet under hard regn. Jeg hadde brukt footprint for å dekke telt overst. Det har problemmer med kondensasjon også. Enlags telt uansett god ventilasjon nedfra kan skaper kondensert vann under lag. Det er ikke den beste følelsen å vokne under våt duk. Teltet er lagt av god materialer og ser pent ut, mye bedre kvalitet en tolags sykkeltelt Spider 1, men som jeg sa - kondensasjon er et stor problem.

Husky extreme fighter

Står absolutt til forventningene.

Glimrende kjøp

Min andre Naturehike=sovepose, og med erfaringer fra den første var jeg sikker på at at kvaliteten er god på disse produktene. Jeg ble ikke skuffet.

Soveposen holder alt den lover. Svært varm, smarte løsninger, god kvalitet og pris. Anbefales,

Meget bra telt, utprøvd en hel sesong.

Har cirka 20 døgn i dette teltet nå, med mange netter med svært kraftig vind, vannrett regn (ja, det sier noe om vinden) og ufrivillig å våkne opp med en dam under teltduken = helt vanntett. Teltet har vært upåklagelig i kvalitet, ikke noe vann har kommet inn, og vinden har ikke påvirket heller.

Jeg liker at det er relativt god høyde for å sitte i, kjekk sidelomme. Generelt god plass for to personer med oppakning langs midten.

Enkelt å sette opp og ta ned, og LETT. Godt kjøp!

Over all forventning

Jeg har stort sett alltid kjøpt "top of the line" fjellstyr, men ville teste NH da jeg var usikker på om min datter ville like å sove ute og jeg så derfor etter et billig telt. Det viser seg at datteren min elsker å sove ute:) og nå etter ca 20 døgn i vårt Star River er jeg imponert over dette teltet. Det tåler mye mer juling av nedbør og vind en jeg kunne drømme om. Dette er det perfekte Budsjett-teltet!

Sommeridyll i Kautoleino

Romslig herlig telt :)
Kosa mæj virkelig med dette teltet

Brukt det på jakt i høst å da i veldig variert vær. Mtp på pris å pakke vekt er dette veldig bra mtp pris.
Kommer til å forsette å bruke det da det var enkelt å greit å ha med å gjøre.

Veldig nyttig pumpe

Fungerer bedre enn forventet.

Turstolen på 350g fra Naturehike

Denne burde alle ha i sekken, glimrende produkt med god kvalitet som tåler en del samt god pris.
Anbefales på det sterkeste.

Anbefales

Brukt på svaberg i vind og i blåbærlyngen i skog. Kan bare tilslutte meg øvrige kommentarer: Lett, enkelt, stødig. Litt kondensdråper.

Lett og bra telt

Hadde en natt ved preikestolen i kuling, og teltet holdt overraskende bra i vinden!

Har ikke få brukt det enda🤣

Elsker det

Den er superenkel å sette opp, holdt bra i regnet, deilig at man kan åpne begge sidene, å at man faktisk kan ligge i teltet med bare myggnetting hvis været tillater det, elsker mongar teltet mitt 😍

Gjør det den skal

Helt grei spade, fin vekt. Men kunne droppet sagdelen og knivdelen. Det er bare til pynt. Men spaden er som sagt helt grei.

Supert telt

Bare fått brukt teltet en gang enda, men syntes det fungerte flott. Lett å bære, og i tillegg romslig.

Naturehike drikkeblære

Syns den er fantastisk :)
Har dessverre greid å ødelegge den som holder posen lukket og skulle ønske det gikk Ann å kjøpe ekstra deler :)

Topp

Brukt noen ganger ila høsten nå og har fungert ypperlig. Enkelt og raskt å sette opp, samt lite pakkevolum/vekt. Romslig og egnet for en person, men har også sovet to i telten og fungerer helt greit det også. Absolutt verdt pengene. Men selvfølgelig, spent på holbarheten.

Awesome Tent

This is a very very good tent for the money, this tent was weather tested for almost a month in heavy wind and rain and it didn't leak once.