Reviews

Based on 472 reviews
68%
(323)
21%
(98)
5%
(25)
4%
(17)
2%
(9)
Mye lys i en liten lykt MEN

Mye lys i en liten lykt, men denne blir ekstremt varm om man bruker den over lengre tid. Kun egnet til korttids bruk. Kjøpte for å ha med på lengre turer hvor vekt er viktig men denne blir nok igjen hjemme dessverre.

Liten grei brenner. Fin å ha liggende i sekken som backup.

Funker

Flott telt, veldig lett å sette opp og gjør akkurat det den skal.

I
CloudUp 3 - 1.8kg
Ingrid Halsan

Produktet var veldig fint, lett å bære, lett å sette opp! Elsker mitt nye telt

B
CloudUp 2 - 1.3kg
Bjørn Erik Egeland
Mye telt for pengene

Lett å bære, enkelt å sette opp. Fleksibelt med at du kn bruke innertelt alene eller yttertelt alene.
Jeg er svært fornøyd sålangt. Har ikke fått testet teltet i regn og uvær.

Produktet er fint.men pakningen eller ytterste plast var skåret opp.

Å få pakken slik var ikke noe greit.

M
Mongar 2 -1.7 kg
Marie Mortensen

Veldig enkelt telt å sette opp og pakke ned igjen. Lett vekt og tar ikke opp stor plass. Anbefales!

Super kundeservice.

Teltet er supert. Lett å sette opp. Luftig og behagelig. Utrolig bra kundeservice.

R
Star River 2p - 1.8kg
Roar Martin Andresen

Star River 2p - 1.8kg

Gear shed

Looks good easy to install however light weight and packs small I will update the review once tested this out in the hills

Minor points: first impression is the zipper is a l little stiff however it Maybe it will be good once used a couple of times also i dont think it would stand up to strong winds.

Shame they don’t have it in different colors it Comes with pegs but doesn’t come with any guy ropes.

Pictures are a quick set up on the drive as my grass is wet and didn’t want wet grass on the inside of my new tent 🏕 happy camping

CloudUp2

Veldig fornøyd med teltet. Lett å bære. Tar liten plass i sekken. Enkelt å sette opp. Satt det opp første gang i mørket, med hodelykt, uten problem. God plass til 1 + sekk.

B
Moon stol - YL05 1.1kg
Bjørn Bergflødt
Fornøyd.

Meget fornøyd med stolene. Har faktisk begynt å bruke dem hjemme også.

Fikk en mandagsutgave av brenneren først, men fikk ny tilsendt, og den virker supert. Størrelsen er helt super. 👌🏻😊 Veldig rask og god service hos Pakklett. 😊

V
CloudUp 2 - 1.3kg
Vinjar Skogheim
Cloudup 2

Lett telt som er supert å dra på tur i villmarken med og er lett å sette opp. Litt kronglete å sette opp vist det er vind i lufta, ellers bra. Trangt for 2 pers, men for en mann og hund var det knall.

Bra telt, fornøyd, men .....

Lett, utrolig romslig, digger det teltet, men sliter litt med å få det til å stå bra i sterk vind. Har gjort noen forandringer, flere barduner, flere plugger. Setter det opp med den ene åpningen mot vinden, senker teltet der til 110-115, mens jeg setter den andre staven 5 cm høyere. Bruker i tillegg en ekstra plugg direkte i løkkene nederst ved glidelåsen (mot vinden). Ved vindstille bruker jeg begge stavene på 125.

Brukes ofte

Liker det men pleier å bruke eit serveringsbrett på bordet til drikkeglass og flasker da bordplate er av stoff med en metallplate tredd igjennom. Ergo kan glass og flaske velte eller vingle. Det går også å kjøpe flere bord og feste de sammen med stropp montert i hver ende av bordplate, da får du langbord.

Veldig fornøyd

Flott underlag. Lett, godt å ligge på, virker solid. Mitt nr én 3-sesongs underlag.

L
Moon stol - YL05 1.1kg
Lars Faksvåg
Alurør sprukket

Etter kort tids bruk hørte jeg en lyd og fant ut at rør i nedre del av stolen hadde sprukket. Ber om at dere kommer tilbake og etterspør bilde tatt - anser saken for å være reklamasjon.

D
CloudUp 3 - 1.8kg
Daniel Giers
Kjempe fornøyd med telt

Veldig lett å slå opp. Lett å bare. God plass inne.

Nesten perfekt!

Kjempelett telt med tilsynelatende gjennomgående god kvalitet. Det er veldig god plass innvendig til å være et lett tomannstelt. Det tar også liten plasa i sekken. Så for en som er ny innen lettvekt, så må jeg si det at jeg er rimelig imponert. Det er mye mer robust enn jeg hadde fryktet. Er dog noen små minus med dette teltet, men til den prisen så er det nesten tillatt også. Innerteltet blir litt løst i taket, sømmene trenger litt behandling for å bli vanntette, bardunene trenger litt tilpassing for å bli bra og bunnen er noe glatt.

R
Himmel 4p 15D - 2.7kg
Renate-Tamara Cornelia Noremsaune
Fornøyd

Brukt det to ganger, ene natten regnet det mye. Virker bra foreløpig.

G
VIK 1p - 0.9 kg
Giske Outdoors - Jon Åge Giske Andersen
Overraskende bra - 7 netter på Hardangervidda

Har stått seg godt i mye vind og regn på vidda. Åpenbart lav vekt og liten pakkstørrelse, gode luftemuligheter og smarte løsninger. Behagelig sittehøyde, overraskende lite kondens, ganske gode glidelåser. Savner veldig en større glidelås til vestibyle nr2, her er det bare en liten en som er tiltenkt småsaker. I realiteten bør sekken oppbevares i vestibyle nr2, og da hadde en større glidelåsåpning gjort det langt enklere å pakke ting ut og ned igjen mens man oppholder seg i teltet. Kondens oppsto når jeg hadde ingen vind og mye fukt i luften, samt var plassert på lave punkt i terrenget. Høyere oppe og med litt bris var det ingen problem. Det lille som oppsto kunne tørkes av med klut. Regn kom ikke inn ventilene, selv ved sterk vind rett på ventilene. Exoskjelett gjør det mulig å sette opp i regn uten å gjøre innsiden våt. Forholdsvis vertikale vegger gjorde fyring innendørs mulig; både fint for inneklima og vindskjerming ved matlaging.

M
Himmel 3p 15D - 2.2kg
Morten Eriksen
Himmel 3P

Kjekt lett lite telt, enkelt å sette opp og pakke sammen. Har kun overnattet i fint vær.

Lett, tett og god pris.

Har nå fått testet teltet litt, 2 personer på tur i fjellet og i innlandet. Lett og stette opp, lett og bære og kommer med ekstra bunn duk. Ingen kondens selv om det var 0 grader og sludd på turen. Bra lufting i teltet og det står godt i vinden. Eneste negative jeg kan komme på er at vestibylene er litt små for store ryggsekker. Anbefales på det varmeste.

Telt glede

Teltet du ikke merker at du har på sekken.
Enkelt og raskt å sette opp, max 5min for å rigge camp.
Veldig positivt at stengene henger sammen og gjør at oppsetting går raskt.
Har ikke hatt behov for å benytte barduner
Grei ventilasjon selv på litt fuktige dager