1 produkt 1 treVi har nylig blitt partnere med Tree Nation og 1% For The Planet, og forplikter oss til å plante 1 tre per produkt som selges på nettsiden vår!

Miljømessig bærekraft er en av pakklett.no kjerneverdier, derfor bestemte vi oss i år for å gi et enda større bidrag til det på vegne av våre kunder.
Som en nettbutikk er vi klar over mengden CO2 som genereres i ulike stadier av virksomheten vår, og for å kompensere for denne påvirkningen har pakklett.no inngått samarbeid med Tree nation for å plante ett tre for hver bestilling som legges inn i nettbutikken vår.

 

Tree Nation er en NGO basert i Spania. Så langt har de plantet over 7 millioner trær over hele kloden og teller fortsatt. Hovedprosjektene deres er basert i land som Madagaskar, India, Kenya, USA, Spania og Frankrike. Av de mange prosjektene de er involvert i, har pakklett.no bestemt seg for å sponse lokket som skal plantes i to av prosjektene deres med base i Madagaskar og Tanzania.


Det er en fantastisk måte å hjelpe til med å ta vare på planeten vår, og du som kunde kan se din egen virtuelle skog vokse!

Sjekk ut vår Impact-side og se skogen vår vokse ved å klikke her.

Når du har lagt inn en bestilling hos oss, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post fra pakklett.no, som vil bli fulgt av en e-post fra Tree Nation - 'pakklett.no har tilbudt deg et tre på Tree Nation'.